Saturday, April 3, 2010

blOg 3gp Melayu akU kah itU ??

10

nahh tuh lah bukti nyer yg di perolehi dari nuffnang..
fuuhh.. terkejut gak aku.. keywords nie mampu tarik traffic visit website
keyword tip top.. naseb baek x pkai host .com
kalu x aku rase lagi byk la traffic ke blog aku..
hahaha... gilak2..
anyway kpda yg tertipu tuh trima kasih lew krana tmbah2 traffic aku :)
kpada yg blom diharap cuba lagi...
ahaks..

p/s.. lpas nie nak pkai keywords ape plak ekk..



10 GigitaN:

hahahhaahaha...memang bijak cari keyword..aku nk try gak le

hahaha... try ja.. mmg berkesann..
video melayu 3gp
melayu 3gp

yups..
mmg btoi..
gunakan tanpa was was..
tp jgan kau letak bnda alah tuh dlam website kau dah lew... jadi website lucah plak nnti.. hahaha
skadar utk keywords traffic ja..

Wach asyik juga tuch main2 keyword,semoga sukses aja dech xixixi...:D

x suke orng busy body.tapi kdng2 org cmni bgs gak die tau sume yng mungkin kite x tau.. so leh join dgn die sekali sekala jelah. skrng i pun tgh busy nk update blog pun curi2 mase je..

keep it up bro!

dah terang la yang buat tu bodoh... yang gi rakam kenapa??
dah la wat maksiat (kalau la).. dowh!!

macam2 la budak zaman sekarang nie, tapi nak salah kn diaorg bulat2 pun x leh gak kn

terima kasih telah berbagi info
kunjungi saya di www.matematikaitah.blogspot.com untuk mendapatkan soal latihan matematika dan keunikan suku Dayak Kalimantan Tengah di www.borneoetnic.co.cc
terima kasih, salam kenal

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More