Header Ads

blOg 3gp Melayu akU kah itU ??



nahh tuh lah bukti nyer yg di perolehi dari nuffnang..
fuuhh.. terkejut gak aku.. keywords nie mampu tarik traffic visit website
keyword tip top.. naseb baek x pkai host .com
kalu x aku rase lagi byk la traffic ke blog aku..
hahaha... gilak2..
anyway kpda yg tertipu tuh trima kasih lew krana tmbah2 traffic aku :)
kpada yg blom diharap cuba lagi...
ahaks..

p/s.. lpas nie nak pkai keywords ape plak ekk..



10 comments

magsob said...

hahahhaahaha...memang bijak cari keyword..aku nk try gak le

Anonymous said...

hahaha... try ja.. mmg berkesann..
video melayu 3gp
melayu 3gp

FeroZ said...

yups..
mmg btoi..
gunakan tanpa was was..
tp jgan kau letak bnda alah tuh dlam website kau dah lew... jadi website lucah plak nnti.. hahaha
skadar utk keywords traffic ja..

DaHLia said...

erm menarik!! heheh

Infophone-kdr said...

Wach asyik juga tuch main2 keyword,semoga sukses aja dech xixixi...:D

FeroZ said...

thanks deh..

zamani said...

x suke orng busy body.tapi kdng2 org cmni bgs gak die tau sume yng mungkin kite x tau.. so leh join dgn die sekali sekala jelah. skrng i pun tgh busy nk update blog pun curi2 mase je..

keep it up bro!

haris said...

dah terang la yang buat tu bodoh... yang gi rakam kenapa??
dah la wat maksiat (kalau la).. dowh!!

zarinaz said...

macam2 la budak zaman sekarang nie, tapi nak salah kn diaorg bulat2 pun x leh gak kn

Belajar Go Blog said...

terima kasih telah berbagi info
kunjungi saya di www.matematikaitah.blogspot.com untuk mendapatkan soal latihan matematika dan keunikan suku Dayak Kalimantan Tengah di www.borneoetnic.co.cc
terima kasih, salam kenal

Powered by Blogger.