Tuesday, February 9, 2010

blOgger traffiC

5





lagi, lagi dan lagi... smua orang mncari traffic utk blog diaorg..
btoi ka ?? mcam mane nak senang cari traffic utk blog ??
snang jar.. ada cara mudah dan ada cara senang..
btoi ka ?? btoi lew..
kat sni aku snaraikan sket2 cara nak dpatkan traffic cara mudah
dan cara senang utk smua blogger :)

cara mudah ??
snang jar..
register utk alexa.com
or mypagerank.net
kat mypagerank anda bley submit url blog anda
ke byk laman sesawang search.. nie elok tuk blog anda
krana byk laman web search yg akan merujuk ke blog anda..

cara laen ?? post tajuk2 yg selalu org search..
cth ?? nama artis, berita terkini, berita sensasi, bola sepak,
gosip, sex tidak digalakkan utk umat islam :)..

cara susah ??
lewww.. dah kasi cara senang nak cari cara susah gak..
ngeee tp xpe org yg tamak ilmu slalunya untung...
cara susah.. bertukar2 links dngan kawan kmu..
buat 1 post utk exlink.. cari dalam 50 blogger utk di links
di blog kmu kmudian 50 blogger tuh mesti
ada post 50 link blogger yg juin post nie
dlam blog diaorg..
dalam kata lain dah ada 50 links anda dlam 50 url blog yg berbza..
atau dngan kata laen.. berusaha lahh.. cayork cayork :)

p/s.. blog kalu da maju jgan lupe singgah2 sni :)

5 GigitaN:

slamat mencube utk blogger2 baru..
kpda yg ada idea lebey bley share2 kan :) ilmu jgan di simpan sorang2 :)

saya suka blog awak...tak kedekut ilmu, saya dah ping semuanya

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More